Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor
Vstop v psihoterapijo
Interesent naj pokliče na tel. št. 051 631 161 ter se dogovori za uvodni razgovor. Sprejemne pisarne nimamo, zato drugačno naročanje ni mogoče.
S kandidatom za psihoterapijo se v miru pogovorimo in pri tem odgovorimo na vsa vprašanja v zvezi s psihoterapijo. Razgovor traja približno 60 minut. Dogovorimo se oziroma svetujemo glede oblike psihoterapevtskega postopka ter kandidata napotimo k ustreznemu strokovnjaku. Trudimo se za minimalno čakalno dobo. Po prvem telefonskem stiku je osebni razgovor v roku 14 dni, prehod v psihoterapijo pa v roku meseca dni. Občasno so možna odstopanja, za nekatere terapevte pa je uvedena čakalna lista.

Dogovor za psihodiagnostiko
Po telefonskem naročilu opravimo psihodiagnostični pregled v roku 14 dni. Za nekatere zahtevnejše preglede je potrebno priti dvakrat. Vsakokrat traja postopek dve do tri ure. S seboj prinesite vse dosedanje izvide ter očala, če jih potrebujete. Napisan izvid (kliničnopsihološko poročilo) dobite po pošti v roku dveh tednov, v izjemnih primerih (v terminski nuji) tudi prej. Pregledani ima pravico do popolne povratne informacije, razlage rezultatov. Ponavadi se dogovorimo za dodaten razgovor, kjer se v miru pogovorimo o rezultatih pregleda.
Tel. št. za naročanje: 070 746 926.

Cenik
 
Uvodni (triažni) razgovor
50 EUR
 
Psihološki pregled kot dopolnitev k triažnemu uvodnemu razgovoru
50 EUR
 
Klinično-psihološki pregled
155 EUR
 
Individualna psihoterapija
- če terapijo izvaja edukant psihoterapije I
- če terapijo izvaja edukant psihoterapije II
55 EUR
35 EUR
40 EUR
 
Skupinska vedenjsko-kognitivna terapija
40 EUR
 
Skupinska analitična terapija
40 EUR
 
Partnerska terapija
55 EUR
 
Psihološko svetovanje (45 min)
40 EUR
 
Dogovorna odstopanja so možna pri študentih ter osebah z nizkim osebnim dohodkom (znižanje), pa tudi pri zelo visokem osebnem dohodku (zvišanje).
© 2010-2020 Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor|Pravno obvestilo