Kdo smo in kako delujemo

Predstavitev centra

Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor je bil ustanovljen leta 2008 za razvijanje in vzpodbujanje psihoterapevtske in psihodiagnostične dejavnosti v Mariboru. Osnovni namen zavoda je opravljanje psihoterapije, psihološkega svetovanja, psihodiagnostike, izobraževanj, raziskovanja in preventive na področju duševnega zdravja.
Delujemo v ordinacijah na Barvarski ulici 7 v Mariboru in na Kotnikovi ulici 28 v Ljubljani. Po potrebi storitve izvajamo tudi po spletu (videoklici).

Terapevti

univ. dipl. psih., specialistka klinične psihologije in psihoterapevtka, vodja centra
danijela.svetel@psihoterapevtski-center.si

univ. dipl. psih., specialist klinične psihologije in psihoterapevt
samo.pastirk@psihoterapevtski-center.si

univ. dipl. psih., specialist klinične psihologije in psihoterapevt
jernej.vidmar@psihoterapevtski-center.si

univ. dipl. psih., specialistka klinične psihologije in psihoterapevtka
mojca.hribar.damis@psihoterapevtski-center.si

mag. psihologije, edukantka razvojno analitične psihoterapije
nastja.ornik@psihoterapevtski-center.si

univ. dipl. psih., specialistka klinične psihologije in psihoterapevtka
ana.jerman@psihoterapevtski-center.si

univ. dipl. psih., specialistka klinične psihologije
borjana.kremzar@psihoterapevtski-center.si

mag. psihologije, terapevt medicinske hipnoze
bozo.lalic@psihoterapevtski-center.si

univ. dipl. psih., edukantka vedenjsko kognitivne psihoterapije
sandra.smiljanic@psihoterapevtski-center.si

mag. psihologije, specialistka klinične psihologije, edukantka vedenjsko kognitivne psihoterapije
nika.lah@psihoterapevtski-center.si

univ. dipl. psih., specialistka klinične psihologije
darja.skrila.cus@psihoterapevtski-center.si

Organi zavoda

Svet zavoda


Samo Pastirk, univ. dipl. psih., specialist klinične psihologije in psihoterapevt (predstavnik delavcev zavoda, predsednik sveta zavoda)

mag. Borjana Kremžar Jovanović, univ. dipl. psih., specialistka klinične psihologije (predstavnica uporabnikov)

Jernej Vidmar, univ. dipl. psih., specialist klinične psihologije in psihoterapevt (predstavnik ustanoviteljev)


Strokovni svet


Danijela Mrzlekar Svetel, univ. dipl. psih., specialistka klinične psihologije in psihoterapevtka

Bojan Filipič, dr. med., specialist psihiatrije in psihoterapevt

Nika Lah, mag. psihologije, specialistka klinične psihologije, edukantka vedenjsko kognitivne psihoterapije


Direktor zavoda


Danijela Mrzlekar Svetel, univ. dipl. psih., specialistka klinične psihologije in psihoterapevtka


Osnovni podatki o zavodu

Kontaktni podatki


Naziv

Zasebni zdravstveni zavod Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor

Skrajšan naziv

Psihoterapevtski center

Sedež

Barvarska ulica 7, 2000 Maribor

E-pošta

Telefon
051 642 120

Podatki o zavodu


Matična številka

3321170000

Davčna številka

13973053

Šifra dejavnosti
Q86.909 (Druge zdravstvene dejavnosti)

Transakcijski račun


TRR
SI56 0417 3000 1463 536, Nova kreditna banka Maribor d.d.

Odgovorne osebe


Zakoniti zastopnik

Danijela Mrzlekar Svetel, univ. dipl. psih., specialistka klinične psihologije in psihoterapevtka

Prokurist
Samo Pastirk, univ. dipl. psih., specialist klinične psihologije in psihoterapevt

Pravilnik o zasebnosti

Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost. Poskrbimo, da so vse zahteve ne samo dosežene, ampak jih, če se le da, presežemo, saj se zavedamo občutljive narave tega področja.

Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor je kot upravitelj spletnega mesta psihoterapevtski-center.si v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja upravitelj spletnega mesta psihoterapevtski-center.si zbira naslednje uporabnikove podatke: ime in priimek, telefon, naslov elektronske pošte, ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu psihoterapevtski-center.si.

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Za potrebe zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo. Na vaš računalnik lahko psihoterapevtski-center.si med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku) ter piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku psihoterapevtski-center.si shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Upravitelj spletnega mesta psihoterapevtski-center.si lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Upravitelj spletnega mesta psihoterapevtski-center.si podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Z uporabnikom bomo stopili v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih upravitelj spletnega mesta psihoterapevtski-center.si zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi, ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravitelja spletnega mesta psihoterapevtski-center.si.

Pravna obvestila

Pogoji uporabe

Vstop in ogled kateregakoli dela spletne strani psihoterapevtski-center.si pomeni, da se strinjate z vsemi tukaj navedenimi omejitvami in pogoji uporabe. Če se ne strinjate vas prosimo, da te strani ne uporabljate. Priporočamo vam, da občasno pregledate veljavne Pogoje uporabe oz. določbe o varovanju zasebnosti.

Omejitev odgovornosti

Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor ureja spletne strani s potrebno skrbnostjo. Kljub temu ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Pridržuje si pravico, da kadarkoli in na kakršenkoli način spremeni vsebino te spletne strani, ne glede na razlog in brez predhodnega obvestila. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Zato Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor ali katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri pripravi in izdelavi teh spletnih strani, v nobenem primeru ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz ali bi bila v zvezi z dostopom do, uporabo in oziroma nezmožnostjo uporabe informacij na teh spletnih straneh in oziroma za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Pravice intelektualne lastnine

Vse informacije in podobe na spletnih straneh Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Slike so last podjetja Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor. Dokumenti na teh spletnih straneh so lahko reproducirani le v nekomercialne namene in za osebno rabo, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje, spreminjanje ali drugačno razširjanje informacij s teh spletnih strani v komercialne namene je brez izrecnega pisnega soglasja zavoda Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor prepovedano.

Varnost

Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor uporablja tehnične in organizacijske varnostne ukrepe, ki vaše podatke varujejo pred manipulacijo, izgubo, uničenjem ali nepooblaščenim dostopom. Za zagotovitev varnosti in zaupnosti osebnih podatkov, ki jih zbiramo na spletu, uporabljamo tudi standardni požarni zid in zaščito gesla. Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki izvajamo ukrepe, ki so zasnovani tako, da te podatke zaščitijo pred izgubo, neustrezno uporabo, nepooblaščenim dostopom, razkritjem, spremembo ali uničenjem. Podatkov v vseh primerih sicer ne moremo zavarovati pred kakršnokoli izgubo, neustrezno uporabo, nepooblaščenim dostopom, razkritjem, spremembo ali uničenjem, prizadevamo pa si preprečiti take nesrečne dogodke.

Stik z nami

V primeru težav, vprašanj ali vpogleda, popravka, blokiranja in izbrisa vaših osebnih podatkov se obrnite na: Zasebni zdravstveni zavod Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor, Barvarska ulica 7, 2000 Maribor; info@psihoterapevtski-center.si.

Nenehni razvoj spleta zahteva občasno spreminjanje našega pravnega obvestila. Pridržujemo si pravico do teh sprememb.

Upravljavec te spletne strani je Zasebni zdravstveni zavod Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor.

Piškotki

Da bi vam olajšali uporabo naše spletne strani in jo naredili bolj prijetno, uporabljamo »piškotke«. Piškotki so majhne podatkovne enote, ki nam omogočajo primerjavo novih in predhodnih obiskovalcev, razumevanje, kako uporabljajo našo stran. Posredujejo nam podatke, s katerimi lahko naredimo prihodnji obisk spletne strani bolj prijeten in učinkovit. Če ne želite uporabljati piškotkov, nastavite svoj računalnik tako, da izbriše vse piškotke spletnih strani in/ali vas opozori, preden se piškotek shrani na disk. Če ne želite spremeniti uporabe piškotkov, preprosto nadaljujte na spletno stran.

Za več informacij o piškotkih in njihovem vplivu na www.aboutcookies.org.

Ime piškotka
Namen
Čas piškotka
Stran
PH_HPXY_CHECK
Zaščita spletne strani
Do zaključka seje
.psihoterapevtski-center.si
moove_gdpr_popup
Stanje soglasja o uporabi piškotkov
1 leto
.psihoterapevtski-center.si
_ga
Statistika ogledov spletne strani
1 leto
.psihoterapevtski-center.si
_ga_LXEFS48KMS
Statistika ogledov spletne strani
1 leto
.psihoterapevtski-center.si

Kontakt

Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor
Barvarska ulica 7, SI-2000 Maribor
E: info@psihoterapevtski-center.si
T: 051 642 120

Prijava na e-novice

Pravilnik o zasebnosti | Pravna obvestila | Piškotki
© 2023 Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor