Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor
OBVESTILO

Sporočamo, da so pisarne našega Zavoda od ponedeljka, 18.5.2020, ponovno odprte.

Naročanje poteka enako kot prej - preko telefona, elektronskega kontaktnega obrazca ali elektronske pošte. Telefonski številki za naročanje: 051 631 161 (Vesna Tetičkovič) in 051 642 120 (Nastja Ornik).

Hvala in lep pozdrav,
Ekipa Psihoterapevtskega in psihodiagnostičnega centra Maribor
Predstavitev centra
Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor je bil ustanovljen za razvijanje in vzpodbujanje psihoterapevtske in psihodiagnostične dejavnosti v Mariboru. V Centru delujemo in se združujemo strokovnjaki, izšolani iz razvojnoanalitične ali kognitivno-vedenjske psihoterapije.

V Centru skrbimo za visoko strokovnost psihoterapije, večamo dostopnost za psihoterapijo, nudimo zasebnost in storitve, ki znotraj javnega zdravstva niso mogoče (npr. večje število terapevtskih ur tedensko). Lastno terapevtsko delo redno superviziramo.

Center je namenjen tudi organiziranju strokovnih srečanj in interviziji.

Na področju psihodignostike skrbimo za sledenje razvoju stroke, razvoju psihometričnih sredstev ter omogočamo tudi psihodiagnostične preglede na domu.

Center skuša pridobiti koncesijo in tako narediti svojo dejavnost dostopno vsem.

Komu je center namenjen in kaj delamo?
Center je namenjen tako ljudem z duševno stisko kot tudi tistim s potrebo po višjem notranjem psihičnem standardu, ki bolj kot pot iz stiske potrebujejo ustrezne pogoje za samoraziskovanje in rast.

Glede na vrsto težav v timu oblikujemo predlog terapije za obravnavo težave. Včasih bo naš predlog usmerjen neposredno na težavo: npr. kognitivno-vedenjska terapija depresivnosti, fobije, prisilnih dejanj..., drugič bo podan predlog za globinsko analizo travm iz otroštva, ki so v ozadju.
© 2010-2020 Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor|Pravno obvestilo