Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor
Pravno obvestilo
Avtorske pravice
© 2010-2020 Zasebni zdravstveni zavod Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor - vsa besedila, fotografije, grafični elementi, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebuje spletno mesto www.psihoterapevtski-center.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebine spletnega mesta ni dovoljeno kopirati, razpečavati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja Zasebnega zdravstvenega zavoda Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor.

Izključitev odgovornosti
Spletno mesto www.psihoterapevtski-center.si je postavljeno in se vzdržuje z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu Zasebni zdravstveni zavod Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij. Vse informacije na spletnem mestu www.psihoterapevtski-center.si se lahko spremenijo brez vnaprejšnjega opozorila.

Zasebni zdravstveni zavod Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja ali nedostopnosti spletnega mesta www.psihoterapevtski-center.si.

V primeru sklicevanja ali povezovanja spletnega mesta www.psihoterapevtski-center.si z drugimi spletnimi stranmi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, Zasebni zdravstveni zavod Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Varstvo osebnih podatkov
Zasebni zdravstveni zavod Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor se zavezuje, da se podatki, ki jih boste posredovali preko spletnega mesta www.psihoterapevtski-center.si, ne bodo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in se bodo uporabljali zgolj za interno evidenco in v namene, zaradi katerih so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku spletnega mesta www.psihoterapevtski-center.si se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani iz katere prihajate...) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.
© 2010-2020 Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor|Pravno obvestilo